La nostra empresa

SUMINISTROS IBIZA S.A, fou fundada l’any 1964 a Eivissa i al 1983 a Formentera amb la finalitat de fer realitat un ambiciós projecte de fabricació i comercialització de materials de construcció. Avui en dia, podem afirmar amb orgull que ens hem convertit en una de les empreses capdavanteres en el sector; gràcies a l’esforç i l’interès que tota la plantilla inverteix en la companyia dia a dia i a la confiança que han dipositat en nosaltres els clients.

La nostra filosofia de treball, es pot resumir en 3 conceptes: qualitat, innovació i servei. Per complir-ho, Suministros Ibiza, es compromet a seguir la més estricta normativa empresarial i a oferir, abans que ningú, nous productes d’interès pels nostres clients. Sempre garantint una atenció personalitzada de la mà del nostre equip d’experts.

El nostre compromís de qualitat

L’Associació Espanyola de Normalització y Certificació (AENOR), certifica que el sistema d’Assegurança de la Qualitat adoptat per Suministros Ibiza S.A per a la comercialització i distribució de material de construcció, és conforme a les exigències de la Norma Espanyola UNE-EN (ISO 9001:2015).

L’any 2000, Suministros Ibiza, S.A va adherir-se al programa de Compromís de Millora; amb l’objectiu únic de mantenir un procés de millora continua en quan a servei i atenció al client.

El nostre personal

Actualment, ens sentim molt orgullosos de comptar amb un equip humà altament qualificat i amb una dilatada experiència professional.

Gràcies a la formació continuada, la nostra plantilla està preparada per fer front a qualsevol sol·licitud i per recomanar la solució més adequada, sempre adaptant-se a les necessitats de cada client.

El nostre equip l’atendrà en tot allò relacionat amb la venta de material de construcció, sanejament, paviments, revestiments, calefacció, refrigeració, equips per al tractament d’aigües, xemeneies, barbacoes, electrodomèstics... i ara, també Pedra Natural d’Eivissa.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres si te cap dubte.

IBIZA:
Suministros Ibiza de inversiones y corporación, S.L.
Avda. San Juan s/n    07800 - Ibiza
Tel. 971.31.39.12 / Fax. 971.31.33.70
info@suministrosibiza.com
FORMENTERA:
Suministros Ibiza de inversiones y corporación, S.L.
Ctra. de la Sabina, km. 1,400    07860 - FORMENTERA
Tel. 971.32.26.44 / Fax. 971.32.22.06
formentera@suministrosibiza.com
Copyright © 2012    Suministros Ibiza Informació legal