Encabezado Portada
Menu

NOTICIES

Notícia del Diari d'Eivissa: Subministraments Eivissa: 60 anys al servei de la població d'Eivissa i Formentera

Març'24 - Suministros Ibiza: patrocinador oficial de la Convenció Internacional d'Arquitectura Tècnica, CONTART Eivissa 2024

Suministros Ibiza, patrocinador oficial de la 10a Convenció Internacional d'Arquitectura Tècnica, CONTART, celebrada els dies 25 i 26 d'abril de 2024 al Palau de Congressos de Santa Eulàlia, Eivissa, on es van tractar temes com la salubritat dels edificis, com afecta a la salut dels seus ocupants i altres aspectes de gran interès per a la professió com la rehabilitació energètica, un dels principals eixos sobre els quals van versar les diferents ponències, els tallers i les taules de debat.
veure aparició al diari

Notícia de Periòdic d'Eivissa: Subministraments Eivissa: 60 anys al servei de la població d'Eivissa i Formentera

Març'24 - Subministraments Eivissa: 60 anys al servei de la població d'Eivissa i Formentera

Amb una filosofia basada en l'excel·lència de servei, aquesta empresa ofereix una àmplia gamma de materials de construcció, equipament de banys, interiorisme, fontaneria i climatització.

Subministraments Eivissa celebra el seu 60è aniversari com a empresa líder en el sector de la construcció a les illes d'Eivissa i Formentera amb un nou logotip que reflecteix la seva connexió amb la tradició i la cultura local i que ret homenatge als seus grans projectes. Aquesta empresa familiar, amb una filosofia basada en l'excel·lència de servei i el tracte personalitzat al client, s'ha convertit en un referent fiable per a clients i professionals del sector.
més informació

Notícia de Diari d'Eivissa: Subministraments Eivissa: 60 anys impulsant el desenvolupament d'Eivissa i Formentera

Març'24 - Subministraments Eivissa: 60 anys impulsant el desenvolupament d'Eivissa i Formentera

Subministraments Eivissa celebra el seu 60è aniversari com a empresa líder en el sector de la construcció a les illes d'Eivissa i Formentera. Una empresa familiar que ha estat testimoni des de 1964 del canvi i de l'evolució de les Pitiüses, contribuint fortament en la creació de la seva planta hotelera i residencial i dibuixant la història d'Eivissa.

Durant sis dècades, Subministraments Eivissa ha mantingut el seu compromís d'oferir productes i serveis d'alta qualitat per satisfer les necessitats de projectes de construcció de qualsevol envergadura, tant locals com nacionals o internacionals, convertint-se així en un referent fiable per a clients i professionals del sector.
més informació

Notícia del Diari d'Eivissa: Suministros Ibiza: formigó de màxima qualitat a Eivissa i Formentera amb un excel·lent servei a l'obra

Desembre'23 - Suministros Ibiza: formigó de màxima qualitat a Eivissa i Formentera amb un excel·lent servei a l'obra

Aquesta empresa familiar compta amb la major flota de camions formigonera de les Pitiüses, que permet eliminar temps d'espera i donar cobertura a qualsevol punt d'Eivissa i Formentera.

El formigó és un dels materials de construcció més utilitzats en obres d'arquitectura i enginyeria a nivell mundial. Elaborat a base de ciment, sorra, graves i additius específics, les seves principals característiques són “la seva alta maleabilitat, gran consistència, baix cost i ràpid assecat”, expliquen des de Suministros Ibiza, empresa líder en el sector de la construcció i de l'interiorisme a Eivissa i Formentera.
més informació

Notícia del Periódico de Ibiza: Suministros Ibiza: qualitat, varietat i disseny per aconseguir l'espai dels teus somnis

Novembre'23 - Suministros Ibiza: qualitat, varietat i disseny per aconseguir l'espai dels teus somnis

Des de materials bàsics per a ús professional (formigons, morters, ferralla, àrids, etc.), fins a ceràmica, marbre, pedra natural, equipament de banys, climatització, instal·lacions, etc., Suministros Ibiza compta amb tot el necessari per aconseguir l'espai que més s'ajusti a les necessitats de cada un dels seus clients. A més, ofereix un extens catàleg d'articles de decoració i acabats per a la llar que permeten donar un toc personal i únic als teus espais.

Amb una dilatada experiència, Suministros Ibiza ha estat l'elecció de confiança per als principals hotels de l'illa, així com per a establiments d'àmbit nacional i internacional, i per a obres públiques i residencials.
més informació

Notícia del Diari d'Eivissa: Suministros Ibiza: Disseny, qualitat i varietat per a l'espai dels teus somnis

Novembre'23 - Suministros Ibiza: Disseny, qualitat i varietat per a l'espai dels teus somnis

L'empresa treballa amb les marques més reconegudes i prestigioses del mercat. Una de les seves últimes incorporacions és la marca alemanya Dornbracht, especialitzada en banys, cuines i spas, amb les seves propostes innovadores en aixeteria i dutxes.

Compromesos amb la sostenibilitat, el passat mes d'octubre van organitzar el II Seminari de Construccions i Instal·lacions Sostenibles, que va reunir a l'illa a diverses desenes d'experts en construcció sostenible i d'eficiència energètica.
més informació

Notícia del Periódico de Ibiza: Novembre'23 - Suministros Ibiza: Disseny, qualitat i varietat per a l'espai dels teus somnis

Novembre'23 - Suministros Ibiza: Disseny, qualitat i varietat per a l'espai dels teus somnis

Aquesta empresa de materials de construcció compta amb el showroom més gran de l'illa, que pot visitar-se de dilluns a divendres en horari de 8:00 a 19:00 hores.

Amb una dilatada experiència, Suministros Ibiza ha estat l'elecció de confiança per als principals hotels de l'illa, així com per a establiments d'àmbit nacional i internacional, i per a obres públiques i residencials.
més informació

Notícia del Diari d'Eivissa: Suministros Ibiza: Disseny, qualitat i varietat per a l'espai dels teus somnis

Novembre'23 - Suministros Ibiza: Disseny, qualitat i varietat per a l'espai dels teus somnis

L'empresa compta amb el ‘showroom’ més gran de l'illa obert de dilluns a divendres Suministros Ibiza, líder en el sector de la construcció i l'interiorisme a Eivissa i Formentera, és una empresa consolidada a les Pitiüses des de 1964 que treballa incansablement per satisfer les necessitats de construcció i decoració dels residents.

Situada al cor d'Eivissa, Suministros Ibiza ofereix als seus clients una àmplia gamma de productes i materials d'alta qualitat per dur a terme qualsevol tipus de projecte de construcció i reforma. Des de materials bàsics per a ús professional (formigons, morters, ferralla, àrids, etc.), fins a ceràmica, marbre, pedra natural, equipament de banys, climatització, instal·lacions, etc., Suministros Ibiza compta amb tot el necessari per aconseguir l'espai que més s'ajusti a les necessitats de cada client.
més informació

Notícia del Diari d'Eivissa: El repte és la sostenibilitat i l'eficiència energètica

Octubre'23 - El repte és la sostenibilitat i l'eficiència energètica

Reconeguts professionals i experts en eficiència energètica i construcció sostenible avancen les novetats i els reptes del sector en la jornada dirigida a professionals de la construcció i les instal·lacions energètiques.

El II Seminari de Construccions i Instal·lacions Sostenibles, organitzat per Suministres Eivissa, va reunir a l'illa a desenes d'experts en construcció sostenible i d'eficiència energètica. Aquesta trobada, que va tenir lloc al Club Diari d'Eivissa, el dijous 26 d'octubre, des de les 15 hores fins a les 20.30 hores, va comptar amb les ponències de professionals i experts de destacades empreses i associacions que van impartir els seus coneixements i van donar a conèixer les innovacions i els reptes que es presenten en l'àmbit de la construcció sostenible.
més informació

Notícia del Diari d'Eivissa: Suministros Ibiza dóna la benvinguda als aixetes i dutxes d'alta gamma de la marca alemanya Dornbracht

Octubre'23 - Suministros Ibiza dóna la benvinguda als aixetes i dutxes d'alta gamma de la marca alemanya Dornbracht

Les col·leccions més icòniques de la firma, com TARA o VAIA, ja estan disponibles en aquest showroom de l'illa situat a la ciutat d'Eivissa.

L'empresa de materials de construcció Suministros Ibiza compta amb el showroom més gran de l'illa i en ell podràs accedir a centenars de possibilitats. Les trobaràs en ceràmica, en marbre, en pedra natural, en vinílic, així com a una gran varietat de propostes per al bany, sempre amb les millors marques per disposar de productes d'alta qualitat.
més informació

Notícia de Diari d'Eivissa: Ceràmica: un material amb història, resistent i durador per a la teva vivenda o local comercial a Eivissa

Juny'23 - Ceràmica: un material amb història, resistent i durador per a la teva vivenda o local comercial a Eivissa

Suministros Ibiza disposa d'una gran varietat de ceràmiques al seu 'showroom' per convertir la teva vivenda o local comercial a Eivissa en un espai amb molt d'estil.
La ceràmica és un dels materials de construcció més antics. Es fabrica a partir d'argiles naturals i components minerals barrejats amb additius de diferent naturalesa. A causa de la seva gran resistència, durabilitat i adaptabilitat als diferents entorns, podem trobar ceràmiques per a dins i fora de la llar, amb finalitats decoratives o amb funcions específiques.
més informació

Notícia de Diari d'Eivissa: El bany, el teu temple del benestar

Març'23 - El bany, el teu temple del benestar

Si sempre has volgut transformar el teu bany en un autèntic temple de benestar, aquest és el millor moment per a fer-ho: abans que arrenqui la temporada. Subministraments Eivissa compta amb el *showroom més gran de l'illa, 1.100 metres quadrats, i en les seves instal·lacions trobaràs marques rellevants quant a equipaments de bany com són *Gessi, *Duravit, *Jacob *Delafon, *Laufen, *Hidrobox, *Grohe o Cel, entre altres.
més informació

Noticia de Periódico de Ibiza: Sencillez y distinción: transforma tu baño en un oasis de bienestar

Març'23 - Senzillesa i distinció: transforma el teu bany en un oasi de benestar

El bany és un dels llocs de la casa més importants on trobem la nostra intimitat i el nostre recés de pau i per això és essencial equipar-lo amb tots els elements que ara resulten fonamentals per a un bany modern, acollidor i funcional.

L'entitat eivissenca Subministraments Eivissa compta en el seu *showroom amb multitud d'opcions de la mà de les millors marques com *Duravit, *Gessi, *Laufen, *Jacob *Delafon, *Hidrobox o Cel oferint així en les seves instal·lacions la màxima qualitat en totes les seves propostes per al bany.
més informació

Noticia de Diario de Ibiza: ¿Cómo climatizar tu casa en invierno de manera eficiente?

Febrer'23 - Com climatizar la teva casa a l'hivern de manera eficient?

El fred ha arribat per fi a Eivissa, fins i tot neu s'ha pogut veure en l'últim mes a l'illa! Si estàs pensant en climatizar la teva llar, no esperis més per a instal·lar a la teva casa els millors productes i sentir l'autèntic benestar en el teu habitatge.
més informació

Portada noticia de Diario de Ibiza, Suministros Ibiza acoge la presentación de novedades de la marca TECE en Ibiza

Novembre'22 - Suministros Ibiza acull la presentació de novetats de la marca TECE a Eivissa

TECE va mostrar en aquesta cita, celebrada en Es Jardins de Fruitera, nous dissenys i textures de polsadors, nous perfils de dutxa i vàters amb funció bidet, així com la fàcil instal·lació de les seves cisternes ‘Easyfit’
més informació

Portada noticia Suministros Ibiza acoge la presentación de novedades de la marca TECE en Periódico de Ibiza

Novembre'22 - Suministros Ibiza acull la presentació de novetats de la marca TECE

L'empresa eivissenca de materials de construcció Suministros Ibiza va acollir ahir en l'espai És Jardins de Fruitera la presentació de novetats i innovacions de la marca de productes TECE.
més informació

Portada noticia Piedra Natural, de la cantera a tu hogar en Periódico de Ibiza

Novembre'22 - Pedra Natural, de la pedrera a la teva llar

Si hi ha un material que suposa una autèntica revolució per la seva senzillesa i per conquistar a arquitectes, dissenyadors i *interioristas és la Pedra Natural. Les seves qualitats permeten crear superfícies, així com mobles, amb una bellesa i elegància pures i úniques. L'encant d'un producte natural mai passa de moda i per això la pedra natural té un espai protagonista en el *showroom de Subministraments Eivissa.
més informació

Octubre'22 - Pedra natural d'Eivissa: infinites possibilitats de decoració

La pedra natural d'Eivissa és molt interessant per a aportar una essència única a projectes d'arquitectura, decoració i interiorisme. Si hi ha un material que suposa una autèntica revolució per la seva senzillesa i per conquistar a arquitectes, dissenyadors i interioristas és la pedra natural.

més informació

Juny'22 - Innovació, color i sostenibilitat per a la teva cambra de bany a Eivissa

Suministros Ibiza posa a la teva disposició la firma italiana Gessi amb propostes úniques per a la teva cambra de bany: colors, textures i l'spa a casa amb el Private Wellness. Les cambres de bany ja no són simples estades de neteja personal, ara són autèntics espais de benestar on trobar una veritable ...

més informació

Maig'22 - Seminari de Construccions sostenibles

El restaurant Es Jardins de Fruitera va ser el lloc escollit per Suministros Ibiza per dur a terme el primer seminari de Construccions i Instal·lacions i Sostenibles, que ha reunit més d'una trentena d'aquitectes i enginyers.
L'objectiu d'aquesta xerrada didàctica va ser oferir mètodes nous per reduir el consum energètic d'un habitatge...


més informació

galeria d'imatges

Maig'22 - Descobreix les últimes tendències en estil i sostenibilitat per dissenyar un bany a Eivissa

A Suministros Ibiza saben com convertir el teu bany en un autèntic santuari on desconnectar i relaxar-te després d'un llarg dia o on començar la jornada amb l'energia i amb la pau d'un espai concebut per gaudir-ne. Per això compten amb infinitat de possibilitats...

més informació

Abril'22 - Materials per a projectes de construcció de somni a Eivissa

Suministros Ibiza, líder del sector de la construcció i de la decoració d'Eivissa i Formentera, és una entitat consolidada a les Pitiüses des de 1964. A les seves dues seus, compta amb tots els materials necessaris per dur a terme un projecte de construcció de qualsevol índole. El seu showroom principal, que es pot visitar de 8:00 a 19:00 hores ...

més informació

Març'22 - Últims avenços en Innovació i sostenibilitat

Tens al cap un projecte de ensomni?

Suministros Ibiza rep cada client amb una proposta sòbria que reflecteix les últimes tendències en les seves diferents peces i materials de construcció...

més informació

Febrer'22 - GERFLOR - Novetats en paviments - Publireportatge

La marca Gerflor arriba al showroom de Suministros Ibiza per oferir les millors solucions globals per a paviments flexibles. Aquesta marca líder del sector crea, fabrica i comercialitza alternatives innovadores i eco-responsables per a paviments i acabats interiors...

més informació
Gener'22 - PUBLIREPORTATGE DIARI D'EIVISSA

Suministros Ibiza porta a l'illa la firma Jacob Delafon, una garantia d'estil i qualitat per reformar o dissenyar la teva cambra de bany a Eivissa.
És època de canvis, de bons propòsits i de noves etapes. Per això, Suministros Ibiza estrena 2022 amb les últimes novetats de les millors marques...

més informació
Octubre'21 - Novetats DURAVIT

La nova sèrie de bany Viu fascina des d'un primer moment pels seus estudiats detalls, les subtils combinacions de materials i la tecnologia de confort. Els contorns geomètrics i les línies orgàniques es fusionen en Viu en una escultura única i pura.
Juny'21 - Novedades NOBILI

Nobili, tecnologia i qualitat, els punts forts de totes les nostres opcions, des de la dècada de 1950 fins a l'actualitat. Són els fonaments a través dels quals, dia a dia, ens esforcem per construir productes de referència dedicats a el bany i la cuina, la màxima expressió d'una tecnologia d'avantguarda totalment ecològica i a l'estil italià ...

més informació
Maig'21 - PUBLIREPORTATGE DIARIO DE IBIZA

Suministros Ibiza, materials i serveis per a professionals de la construcció a l'illa.
Aquesta empresa líder des de 1964 compta amb plantes pròpies de fabricació de materials de construcció i dóna servei de forma directa a obra ...

més informació
Maig'21 - COLORKER - NovetatsMaig'21 - Formació en climatització professional - Panasonic i Airzone

Formació en climatització professional a les instal·lacions de Suministros Ibiza, de la mà de les marques líders Panasonic i Airzone.


Maig'21 - Paviments 360º

Els requisits d'alguns sectors industrials han elevat el llistó en el desenvolupament de revestiments cada vegada més eficients i tecnificats.


més informació
Abril'21 - CERTIFICACIÓ RD 163/2019

Estem acreditats segons RD 163/2019: certificació de l'control de producció dels formigons fabricats, per a les nostres dues plantes de formigó, garantint als nostres clients i a les direccions facultatives els criteris de qualitat exigibles, i sempre amb el nivell de servei de Suministros Ibiza.

Abril'21 - Suministros Ibiza: propostes originals per renovar la llar

Avui dia valorem molt més la nostra llar, ja que s'ha convertit en el lloc en el qual desenvolupem gran part de la nostra vida. Per això, Suministros Ibiza es presenta com el lloc de trobada per a professionals i particulars on trobar els millors materials de construcció i productes amb els quals recrear el lloc en el qual sentir-nos tranquils, segurs i feliços.

més informació
Abril'21 - SIAU IBIZA HOTEL

Orgullosos col·laboradors des de l'inici de la reforma de l'antic Hotel Sant Miquel, d'ara endavant SIAU EIVISSA HOTEL *****, només per a adults un cop finalitzada la seva transformació.

galeria de Fotos
Abril'21 - Últimes novetats COLORKER

més Informació
Març'20 - IBIZA HEUTE

més Informació
Febrer'20 - IBERGROUP - Newsletter N.7

La renovació de l'exposició de Suministros Ibiza, ja es pot donar per conclosa. Amb l'assessorament d'Integra, la nova exposició ja llueix com a referent de el disseny d'interiors a l'illa...

més Informació
Febrer'20 - TARIMATEC

Tarimatec representa la combinació perfecta entre natura i tecnologia per crear un producte que suma la bellesa i calidesa de la fibra vegetal amb la durabilitat i fàcil manteniment. Els productes son100% reciclables i es componen de fibres vegetals, closca d'arròs procedent de la reutilització...

més Informació
Febrer'20 - IBIZA HEUTE

més Informació

Gener'20 - IBIZA HEUTE

més Informació

19 Desembre'19 - IBERGROUP CELEBRA EL SORTEIG ANUAL DE LA MERCEDES CITAN

El passat 3 de desembre s'ha celebrat a Madrid el sorteig de la Mercedes Citan que Mercedes Benz Vans posa a disposició de Ibergroup ...

més Informació

Desembre'19 - IBIZA HEUTE

més Informació

20 Desembre'19 - Noves col·leccions d'aixetes GESSI al nostre showroom

Ens complau informar que ja tenim en el nostre showroom les exclusives col·leccions d'aixetes Gessi, amb un refinat i distingit disseny italià, a el mateix nivell de la seva excel·lent qualitat.

Galeria de Fotos

12 Desembre'19 - Servei de Transport

Nou servei de transport porta a porta per a qualsevol tipus de material, càrregues lleugeres i pesades, ràpida lliurament.
Faci les seves comandes i nosaltres li portem.


09 Maig'19 - Autoservei de Fontaneria

El passat 9 de maig vam inaugurar la nova zona d'autoservei de fontaneria, on, com a novetat, podrà trobar eines, silicones, coles, calçat, roba de treball, guants, màscares de protecció, i tot el material necessari per a instal·lacions d'aigua sanitària, aire condicionat, calefacció, etc ...

Galeria de Fotos

26 Novembre'17 - Pladur® - NOVA incorporació als nostres productes

Des Suministros Ibiza ens complau informar de la incorporació d'un nou material entre els nostres productes, la Placa de Guix Laminat. De la mà de la casa Pladur, podem oferir-li i assessorar-lo sobre els diferents sistemes constructius que ofereix la marca.26 Maig'17 - GROHE presenta les seves últimes NOVETATS

SUMINISTROS IBIZA juntament amb GROHE van presentar un nou espai dedicat a aixeteria i sanejaments als professionals del sector especialitzats en equipaments per a banys.

Més informació
1 Gener'17 - SUMINISTROS IBIZA S'INCORPORA IBERGROUP

El passat dia 13 de Desembre, amb la signatura del contracte d'adhesió, es va culminar el procés d'incorporació de Suministros Ibiza a IBERGROUP, important grup nacional de distribuïdors de materials de construcció, format per empreses amb una filosofia similar i que treballen les famílies de materials de construcció, lampisteria, bany, ...27 Novembre'15 - JACOB DELAFON / Un estil de vida elegant

El passat dia 27 de Novembre a les 18.00 hores, SUBMINISTRAMENTS EIVISSA va inaugurar un nou espai de bany amb productes sanitaris de JACOB DELAFON en les seves instal·lacions de Formentera.

En aquest esdeveniment es van presentar totes les novetats per a l'any vinent 2016 del fabricant francès i va ser un plaer per a la nostra companyia el comptar amb la presència dels nostres més fidels col·laboradors, instal·ladors i clients a Formentera.Pie de pagina